KARMELADA sa medom i cimetom 310gr, Karmen
395,00 rsd
Sastav: luk, cimet, med, demerara šećer, aceto balsamiko i soja sos.
Proizvod je pasterizovan i bez konzervansa.
Dostupno kao narudžbina na zahtev
Opis
Karmelada je nastala 2014. godine u restoranu “Arhiv” kada je njen tvorac, Karmen Krivokapić, pravila novi meni.
Gosti koji su je probali u restoranu su izrazili želju da je “nose” kući i tada nastaje ideja da se ona pakuje u teglice i nosi gde god vi poželite.
Kuvanje Karmelde je veoma zahtevan posao, koji traje satima – od guljenja, preko karamelizovanja, do finalnog proizvoda treba i preko šest sati. Ono što je posebno bitno je da proces zahteva jako puno ljubavi, vina, muzike i tajnih začina.
Karmelada odlično ide uz sva jela od mesa.
Recenzije
Još nema komentara.