PR „Mala mlekara Ćuk“ je proizašla iz dugogodišnjeg rada i truda poljoprivrednog gazdinstva Milan Ćuk iz Banatskog Karađorđeva koje je registrovano 2004. kao rezultat višedecenijskog bavljenja poljoprivredom. Od 2008. na gazdinstvu postoji matično stado koza koje broji oko 100 grla, uglavnom sanske rase.


Pored kozarstva, kao primarne delatnosti, PG se bavi i  ratarstvom obezbeđujući svu potrebnu hranu za prehranu životinja visokog i kontrolisanog kvaliteta. U okviru PG postojao je zaokružen ceo proces proizvodnje od elementarnih proizvedenih sirovina (žitarice i krmno bilje) pa do finalnih proizvoda (sirevi i ostali mlečni proizvodi) s potpuno kontrolisanim procesom.


2019.-te godine registrovali su se kao Mala mlekara Ćuk, gde sa poljoprivrednog gazdinstva Milan Ćuk i dalje snabdevaju mlekaru sa najkvalitetnijim kozjim mlekom, ali su proizvodnju digli na viši nivo. Kravlje mleko otkupljujemo od proverenih meštana iz sela. Kod nas možete naći širok asortiman najkvalitetnijih, tradicionalnih i sa puno ljubavi i truda, ručno rađenih sireva.

Pogledajte kompletnu ponudu